Jan Luppes interieurs

Client

Jan Luppes Interieurs

Services

Campaign
Online\website

Year

2009 - 2022

Year

Awwwards honourable mention

Een designmeubel komt in elk interieur tot zijn recht en straalt af op haar omgeving. Om dit te bewijzen hebben we de designklassiekers in vervallen industriële interieurs geplaatst. Zonder opsmuk of speciaal uitlichten gefotografeerd hebben we het meubel zijn of haar werk laten doen. Met als resultaat een heerlijk hoog contrast en een tijdloze schoonheid.

Onze propositie in de markt is geen eenvoudige om te vermarkten: de meerwaarde die we leveren maken de meubelen in een zorgvuldig, in overleg samengesteld, interieur mooier. Wij verkopen niet maar helpen kopen. Basisproduct is een grote collectie van de mooiste merkmeubelen, samengesteld op onze eigenwijze wijze. Geen concept van de plank of gesneden koek. Alle producten hebben een eigen identiteit, de een nog meer dan de ander. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

 

Dat was zo ongeveer de opdracht aan het team van Thabasco. Hiervoor moesten beelden en teksten, oneliners bedacht worden. En dan ook uiteraard geen gesneden koek of broodje van de bakker. Geen teksten met superlatieven zoals je tegenwoordig bijna alleen maar meer leest, maar intelligente korte teksten die prikkelen en tot nadenken aanzetten.

 

De beeldkeuze voor presentatie in vervallen industriële interieurs is een verrassende die ons meteen aansprak. Geen “vervuiling” door de umfeld van een interieur en veel meer dan een “droog” beeld van alleen een meubel. Het vraagt, dwingt bijna, tot net iets langer kijken.

 

Onze samenwerking betekent altijd sparren, prikkelen en zien waar we uitkomen. En dat gaat al een aantal jaren nog steeds tot volle tevredenheid.

 

Januari 2022, Jan Luppes”